Skip links

Om oss

Vår visjon

Å gjøre norsk næringsliv konkurransedyktig gjennom nyskapende miljøbasert teknologi. Vårt system for rengjøring av metallkomponenter reduserer tidsbruk, behov for manuelt arbeide og gir en uovertruffen kvalitet. Vi bedrer arbeidsmiljøet, så vel som bunnlinjen til bedriften.

Miljø

Unik Løsning

Gründerbedrift

Kvalitet

Tidsbesparende

HMS

Storebotn næringspark, Askøy

Om NMO

Norsk metalloverflate AS er en helnorsk utviklings og produksjonsbedrift med tilhold på Askøy. Vi har mange års erfaring innen vedlikehold og service.

Vi opplever at der hvor teknologien på mange områder har tatt kvantesprang fremover de siste tiårene, er noe fortsatt ved det samme gamle. De fleste verksteder og industribedrifter utfører fortsatt rengjøringsbiten ved service og vedlikehold på mer eller mindre samme måte som for 50 år siden. Det har vi gjort noe med og leverer nå systemer som fjerner opp til 80% av tidsbruken. I tillegg opplever våre kunder en markant bedring i kvaliteten/ renheten.

Kundetilpasset

Vi skreddersyr våre løsninger slik at de blir optimalt tilpasset den enkelte sluttbruker.

For noen vil det optimale rengjøringssystemet være et som kan håndtere store kvanta av mindre enheter, mens andre har mindre kvanta, men desto større komponenter. I samråd med kunde setter vi sammen den optimale løsningen for den enkelte.

Kundetilpasset kontrollpanel

Referanser

Learn more

Våre kunder opererer innen et vidt spekter av områder, slik som olje og gassindustrien og Forsvaret. Tilbakemeldingene er meget gode og det meldes om vesentlig forbedring i både kvalitet, HMS og lønnsomhet i bedriftene etter at de har implementert NMOs systemer i sin produksjon. Våre kunder setter også stor pris på den tette oppfølgningen de får fra våre ansatte både i anskaffelsesprosessen og etterpå.

Kontakt oss for referanser